Dlaczego warto?

Dlaczego warto przyjechać na Kongres MEATing 2020?

Podczas pierwszej edycji Kongresu technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing 2019 gościliśmy przedstawicieli ponad 50 zakładów przetwórstwa mięsnego oraz sieci handlowych!
Profil uczestnika Kongresu MEATing 2020:
Osoba odpowiedzialna za produkcję, rozwój i jakość produktów oferowanych przez zakład przetwórczy.

Na Kongres MEATing 2020 zapraszamy przede wszystkim technologów, szefów produkcji, ale również działy rozwoju i jakości zakładów przetwórstwa mięsa.
To właśnie oni znajdą w czasie Kongresu najwięcej wartościowych dla siebie treści.

Nie mniej jednak również właściciele czy dyrektorzy zakładów nie będą się na Kongresie nudzili. Ilość przydatnych treści, ich forma oraz aktualność na pewno pozwolą skonfrontować wiele własnych przekonań ze stanem faktycznym i wyciągnąć konstruktywne wnioski.

Dzięki doświadczeniom wyniesionym z przebiegu poprzedniej edycji Kongresu wiemy czego oczekują jego uczestnicy. Dlatego też:
Prezentacje, prelegenci – tylko niezbędna wiedza, bez niepotrzebnej „otoczki”

Dokładamy starań, by wszystkie prelekcje i prezentacje były jak najbardziej merytoryczne i odpowiadały na konkretne problemy.
Gwarantujemy merytoryczne i ciekawe wykłady. Zapewniamy dużą dawkę przydatnej wiedzy, w łatwo przyswajalnej formie.

Formuła wydarzenia: minimum czasu – maksimum korzyści

Biorąc pod uwagę to, iż każda z osób związanych z dzisiejszym przetwórstwem mięsa żyje w permanentnym „niedoczasie” – postanowiliśmy zaproponować jednodniową formułę naszego spotkania. Zdajemy sobie sprawę jak trudno obecnie wygospodarować czas na udział w Kongresie, dlatego też udział w wydarzeniu będzie bardzo intensywny, zaś wiedza przekazana zostanie „w pigułce”.

Charakter imprezy – przede wszystkim networking

Podczas Kongresu największy nacisk będziemy kładli i do tego będziemy zachęcali uczestników, na możliwość nawiązywania i rozwijania relacji biznesowych. Uczestnikami wydarzenia będą zarówno przedstawiciele zakładów przetwórczych jak i firm-dostawców dla branży mięsnej. Da to możliwość nawiązania wielu rozmów handlowych i zapoznania się / przedstawienia rozwiązań pomocnych w prowadzeniu działalności przetwórczej.

<- Zgłoś swój udział w Kongresie