Skip to content
  • Kongres
  • Dlaczego warto?
  • Agenda
  • Konkurs
  • Partnerzy
  • Promocja marki
  • Lokalizacja
  • Kontakt
  • Galeria 2021
  • Repozytorium wystąpień 2021
Menu
  • Kongres
  • Dlaczego warto?
  • Agenda
  • Konkurs
  • Partnerzy
  • Promocja marki
  • Lokalizacja
  • Kontakt
  • Galeria 2021
  • Repozytorium wystąpień 2021

DLACZEGO WARTO?

Odpowiedź jest bardzo prosta...

TAK BYŁO PODCZAS KONGRESU MEATING 2021

Opinie uczestników

TAK BYŁO PODCZAS KONGRESU MEATING 2021

Opinie uczestników

TAK BYŁO PODCZAS KONGRESU MEATING 2021

Konkurs o tytuł "To mi smakuje! Eksperci rekomendują".

TAK BYŁO PODCZAS KONGRESU MEATING 2021

Zobacz co się działo przez 2 dni Kongresu, w 4 minuty.

TAK BĘDZIE W 2022 ROKU

Ciekawa, aktualna tematyka

W tym roku Kongres MEATing będzie trwał dwa dni.
Poświęcony będzie jak zawsze, aktualnym zagadnieniom dotyczącym branży przetwórstwa mięsa.
Tematykę wystąpień merytorycznych podzieliliśmy odpowiednio na: obecne trendy oraz zagadnienia jakościowe.

TAK BĘDZIE W 2022 ROKU

Hybrydowa formuła

Kongres technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing 2022 odbędzie się w formule hybrydowej.
Oznacza to, że wystąpienia wszystkich prelegentów oraz panele dyskusyjne będą, w czasie rzeczywistym, dostępne również dla gości uczestniczących w wydarzeniu online.
Stoiska wystawców będą dostępne zarówno dla gości Kongresu MEATing 2022 w formie stacjonarnej jak i gości uczestniczących w wydarzeniu online.

TAK BĘDZIE W 2022 ROKU

Wydarzenie towarzyszące Kongresowi

Podczas wieczornej Gali podsumowującej pierwszy dzień Kongresu MEATing 2022 odbędzie się wręczenie nagród dla zwycięzców konkursu To mi smakuje! Eksperci rekomendują.
Jest to, organizowany przez naszą redakcję, ogólnopolski konkurs dla zakładów przetwórczych, mający na celu promocję najlepszych produktów.

TAK BĘDZIE W 2022 ROKU

Wiedza i Networking

Podczas Kongresu największy nacisk będziemy kładli na możliwość nawiązywania i rozwijania relacji biznesowych.
Uczestnikami wydarzenia będą zarówno przedstawiciele zakładów przetwórczych, sieci handlowych, świata nauki, jak i firm-dostawców dla branży mięsnej. Da to możliwość nawiązania wielu rozmów handlowych i zapoznania się / przedstawienia rozwiązań pomocnych w prowadzeniu działalności przetwórczej.

TAK BĘDZIE W 2022 ROKU

Doskonałe zaplecze konferencyjne

MCC Mazurkas to nowoczesne i prestiżowe centrum konferencyjno-hotelowe dysponujące 35 salami konferencyjno-bankietowymi.
W połączeniu z przestronnymi powierzchniami lobby hotelowego, hallu i foyer centrum konferencyjnego oraz przylegającego do obiektu terenu zielonego i parkingu, obiekt dysponuje ponad 14 000 m2 powierzchni, którą będziemy mogli wykorzystać podczas Kongresu MEATing 2022.

TAK BĘDZIE W 2022 ROKU

Dogodna lokalizacja

Położenie 12 km od centrum Warszawy, w bezpośrednim sąsiedztwie zjazdów z tras A2 i S8 oraz wielofunkcyjność przestrzeni konferencyjno-hotelowej sprawiły, że MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel stał się naturalnym wyborem dla naszego Kongresu.

Copyright 2022 - Kongres MEATing | GeminiGroup.pl

Chcesz dowiedzieć się więcej
o Kongresie MEATing 2022?
Zostaw kontakt
- zadzwonimy do Ciebie