Podczas wieczornej Gali podsumowującej pierwszy dzień Kongresu MEATing 2023 odbędzie się wręczenie nagród dla zwycięzców konkursu To mi smakuje! Eksperci rekomendują. Jest to, organizowany przez naszą redakcję, ogólnopolski konkurs dla zakładów przetwórczych, mający na celu promocję najlepszych produktów.
TAK BĘDZIE W 2023 ROKU
Wiedza i Networking
Podczas Kongresu największy nacisk będziemy kładli na możliwość nawiązywania i rozwijania relacji biznesowych. Uczestnikami wydarzenia będą zarówno przedstawiciele zakładów przetwórczych, sieci handlowych, świata nauki, jak i firm-dostawców dla branży mięsnej. Da to możliwość nawiązania wielu rozmów handlowych i zapoznania się / przedstawienia rozwiązań pomocnych w prowadzeniu działalności przetwórczej.
TAK BĘDZIE W 2023 ROKU
Doskonałe zaplecze konferencyjne
MCC Mazurkas to nowoczesne i prestiżowe centrum konferencyjno-hotelowe dysponujące 35 salami konferencyjno-bankietowymi. W połączeniu z przestronnymi powierzchniami lobby hotelowego, hallu i foyer centrum konferencyjnego oraz przylegającego do obiektu terenu zielonego i parkingu, obiekt dysponuje ponad 14 000 m2 powierzchni, którą będziemy mogli wykorzystać podczas Kongresu MEATing 2023.
TAK BĘDZIE W 2023 ROKU
Dogodna lokalizacja
Położenie 12 km od centrum Warszawy, w bezpośrednim sąsiedztwie zjazdów z tras A2 i S8 oraz wielofunkcyjność przestrzeni konferencyjno-hotelowej sprawiły, że MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel stał się naturalnym wyborem dla naszego Kongresu.