DLACZEGO WARTO?

Odpowiedź jest bardzo prosta...

Kongres technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing 2021 będzie doskonałą okazją, by spotkać się w tej nowej rzeczywistości. Porozmawiać twarzą w twarz o problemach naszej branży, ale również wspólnie cieszyć się powrotem do (nowej) normalności.

Wszystko wskazuje na to, iż początek września będzie tym momentem, gdy możliwe będzie wreszcie zorganizowanie wydarzenia w formule stacjonarnej. To będzie ten czas, gdy większość z nas uzyska już odporność po szczepieniach, a ewentualna „czwarta fala” jeszcze nie nastąpi. Jeżeli pozostaną wtedy jeszcze jakiekolwiek obostrzenia, to z pewnością będą one dotyczyły tylko osób niezaszczepionych.

Zdaję sobie sprawę z tego, że wiele organizacji wciąż pracuje w reżimie sanitarnym i ich udział w Kongresie MEATing może być utrudniony. To właśnie dla tych osób przeznaczona będzie wersja online wydarzenia (Kongres MEATing odbędzie się w formule hybrydowej) i dzięki temu oni również będą mogli uczestniczyć w naszym spotkaniu.

Jestem przekonany, że każda / każdy z nas jest już nieco zmęczony „hołmofisem” i tęskni za możliwością spotkania się z innymi twarzą w twarz, uściśnięcia dłoni i spędzenia czasu w gronie znajomych.

Liczę, że nasze wydarzenie będzie swoistym otwarciem się na tę Nową Normalność.

Zapraszam Państwa do wspólnego przeżycia tego, w pewnym sensie przełomowego, momentu.

Marek Bielski
organizator Kongresu MEATing

TAK BYŁO PODCZAS KONGRESU MEATING 2019

Wypowiedzi uczestników

Posłuchaj jak oceniają nasz Kongres jego uczestnicy.

TAK BYŁO PODCZAS KONGRESU MEATING 2019

Materiał Polsat News

Zobacz relację przygotowaną przez program Agropasja (Polsat News).

TAK BĘDZIE W TYM ROKU

Ciekawa, aktualna tematyka

W tym roku Kongres MEATing będzie trwał dwa dni.
Poświęcony będzie jak zawsze, aktualnym zagadnieniom dotyczącym branży przetwórstwa mięsa.
Tematykę wystąpień merytorycznych podzieliliśmy odpowiednio na: obecne trendy oraz zagadnienia jakościowe.

TAK BĘDZIE W TYM ROKU

Hybrydowa formuła

Kongres technologów, działów rozwoju i jakości branży mięsnej MEATing 2021 odbędzie się w formule hybrydowej.
Oznacza to, że wystąpienia wszystkich prelegentów oraz panele dyskusyjne będą, w czasie rzeczywistym, dostępne również dla gości uczestniczących w wydarzeniu online.
Stoiska wystawców będą dostępne zarówno dla gości Kongresu
MEATing 2021 w formie stacjonarnej jak i gości uczestniczących w wydarzeniu online.

TAK BĘDZIE W TYM ROKU

Wydarzenie towarzyszące Kongresowi

Podczas wieczornej Gali podsumowującej pierwszy dzień Kongresu MEATing 2021 odbędzie się wręczenie nagród dla zwycięzców konkursu To mi smakuje! Eksperci rekomendują.
Jest to, organizowany przez naszą redakcję, nowy ogólnopolski konkurs dla zakładów przetwórczych, mający na celu promocję najlepszych produktów.

TAK BĘDZIE W TYM ROKU

Wiedza i Networking

Podczas Kongresu największy nacisk będziemy kładli na możliwość nawiązywania i rozwijania relacji biznesowych.
Uczestnikami wydarzenia będą zarówno przedstawiciele zakładów przetwórczych, sieci handlowych, świata nauki, jak i firm-dostawców dla branży mięsnej. Da to możliwość nawiązania wielu rozmów handlowych i zapoznania się / przedstawienia rozwiązań pomocnych w prowadzeniu działalności przetwórczej.

Aż trzy wspólne wieczory będą doskonałą okazją do zacieśniania relacji biznesowych.

TAK BĘDZIE W TYM ROKU

Doskonałe zaplecze konferencyjne

MCC Mazurkas to nowoczesne i prestiżowe centrum konferencyjno-hotelowe dysponujące 35 salami konferencyjno-bankietowymi.
W połączeniu z przestronnymi powierzchniami lobby hotelowego, hallu i foyer centrum konferencyjnego oraz przylegającego do obiektu terenu zielonego i parkingu, obiekt dysponuje ponad 14 000 m2 powierzchni, którą będziemy mogli wykorzystać podczas Kongresu MEATing 2021.

TAK BĘDZIE W TYM ROKU

Dogodna lokalizacja

Położenie 12 km od centrum Warszawy, w bezpośrednim sąsiedztwie zjazdów z tras A2 i S8 oraz wielofunkcyjność przestrzeni konferencyjno-hotelowej sprawiły, że MCC Mazurkas Conference Centre & Hotel stał się naturalnym wyborem dla naszego Kongresu.