Prezentacje, prelegenci – tylko niezbędna wiedza, bez niepotrzebnej „otoczki”
Dokładamy starań, by wszystkie prelekcje i prezentacje były jak najbardziej merytoryczne i odpowiadały na konkretne problemy.
Gwarantujemy merytoryczne i ciekawe wykłady. Zapewniamy dużą dawkę przydatnej wiedzy, w łatwo przyswajalnej formie.
Formuła wydarzenia: minimum czasu – maksimum korzyści
Biorąc pod uwagę to, iż każda z osób związanych z dzisiejszym przetwórstwem mięsa żyje w permanentnym „niedoczasie” – postanowiliśmy zaproponować jednodniową formułę naszego spotkania. Zdajemy sobie sprawę jak trudno obecnie wygospodarować czas na udział w Kongresie, dlatego też udział w wydarzeniu będzie bardzo intensywny, zaś wiedza przekazana zostanie „w pigułce”.
Charakter imprezy – przede wszystkim networking
Podczas Kongresu największy nacisk będziemy kładli i do tego będziemy zachęcali uczestników, na możliwość nawiązywania i rozwijania relacji biznesowych. Uczestnikami wydarzenia będą zarówno przedstawiciele zakładów przetwórczych jak i firm-dostawców dla branży mięsnej. Da to możliwość nawiązania wielu rozmów handlowych i zapoznania się / przedstawienia rozwiązań pomocnych w prowadzeniu działalności przetwórczej.