Konkurs jakiego jeszcze nie było!
To mi smakuje! Eksperci rekomendują
Konkurs
To mi smakuje!
Eksperci rekomendują
to konkurs jakiego jeszcze w naszej branży nie było!
Nowoczesne kategorie produktowe, w jakich oceniane będą dostarczone przez Państwa produkty, pozwolą na stworzenie kreatywnych kampanii reklamowych dotyczących nagrodzonych wyrobów.
Konkurs
Kategorie konkursowe
- Żywność wygodna, która jest odpowiedzią na potrzeby naszych czasów, a jej sprzedaż rośnie lawinowo;
- Bliżej natury, produkty które wychodzą na przeciw coraz bardziej świadomym konsumentom, którzy cenią wyjątkowy smak tradycyjnych wyrobów mięsnych;
- Produkt innowacyjny (np. roślinne zamienniki mięsa) – bo przecież spora grupa konsumentów najbardziej lubi to co nowe i modne. Tak, żywność stała się również kreatorem określonych mód i określa jej konsumentów;
- Produkty dla dzieci, które kupują rodzice chcący zadbać o zdrowie i doskonałe samopoczucie swoich pociech;
- Mój hit – produkty, które każdy producent posiada w swoim asortymencie, które są jego „perełkami” i które zawsze warto wesprzeć dodatkowymi działaniami promocyjnymi.
Uwaga NOWOŚĆ!
- Kooperator – wspaniały wynik doskonałej współpracy
– dowolny produkt – kategoria, w której uhonorowani zostaną zarówno Producent wyrobu jak i Dostawca technologii (firma), z którą Producent współpracował przy projektowaniu tego wyrobu.
UWAGA! Zasady udziału Dostawcy technologii (firmy) w Uroczystej Gali Zwycięzców (w pierwszym dniu Kongresu) określa Regulamin Konkursu.
Uwaga NOWOŚĆ nr 2!
W tym roku w składzie Komisji konkursowej zasiądą eksperci rynku spożywczego, przedstawiciele organizacji branżowych i organizatora
oraz reprezentanci sieci handlowych.
Tym samy będziecie Państwo mieli okazję zaprezentować swoje produkty przed przedstawicielami sieci handlowych, odpowiedzialnymi za działy produktów świeżych, w tym produktów mięsnych.
Uwaga NOWOŚĆ nr 3!
W tym roku Państwa produkty zostaną również BEZPŁATNIE przeanalizowane Analizatorem do mięsa FoodScan™ 2. Dzięki temu otrzymacie Państwo dokładny Raport z takiej analizy na wszystkie Wasze produkty dostarczone do naszego konkursu.
FoodScan™ 2 to złoty standard w dziedzinie szybkich, dokładnych i łatwych do przeprowadzania analiz mięsa i produktów mięsnych. Znajduje zastosowanie na wszystkich etapach produkcji mięsa – od weryfikacji jakości dostarczanego surowca, po kontrolę gotowych produktów.
Analizator do mięsa FoodScan™ 2 dostarcza wszystkich niezbędnych informacji na etykiety produktów, a także umożliwia ocenę barwy produktów mięsnych. Dodatkowa funkcja standaryzacji partii ułatwia stosowanie analizatora FoodScan™ 2 do kontroli procesu produkcyjnego.
FoodScan™ 2 analizuje:
tłuszcz, wodę, białko, kolagen, kwasy tłuszczowe nasycone, węglowodany, wartość energetyczną, sól, sód, aktywność wody i popiół. Oferuje również pomiar barwy.
Analiza wykonywana jest zgodnie z Polską Normą PN-A-82109 oraz normą AOAC.