Poza tym…

Aby jeszcze bardziej zintensyfikować korzyści z udziału w Kongresie – zaplanowaliśmy, poza ciekawymi, merytorycznymi wykładami, interesujące wydarzenia towarzyszące.

Będą to:

SŁUCHAMY WASZEGO GŁOSU, WASZYCH SUGESTII I POTRZEB!
Po wielu rozmowach z przedstawicielami branży zdecydowaliśmy, że nasz Kongres stanie się miejscem, gdzie będzie mogło wypowiedzieć się jeszcze więcej Osób. Podczas wielu rozmów padały często słowa: “Potrzebujemy miejsca, gdzie wyrazimy swoje poglądy, gdzie inni nas usłyszą, gdzie będzie możliwość dyskusji, w kręgu tych, którym los naszej branży leży na sercu najbardziej”.
Dlatego też, podczas Kongresu MEATing 2020, zorganizujemy aż trzy Debaty!

DEBATA (w trzech niezależnych częściach) – Quo vadis branżo mięsna? Zmiany na rynku – szanse czy zagrożenia?

W czasie trzech około-godzinnych Debat, zaproszeni Goście – przedstawiciele firm i organizacji związanych z szeroko pojętą branżą przetwórstwa mięsa (produkcja, usługi, handel), poruszą szereg zagadnień dotyczących obecnej oraz przyszłej sytuacji w naszej branży. Każdą Debatę zakończy sesja pytań „z sali”, na które odpowiedzą jej uczestnicy.

TARGI – dostawców produktów i usług dla branży mięsnej.

Partnerzy Kongresu będą mieli możliwość zaprezentowania oferty oraz przeprowadzenia rozmów z klientami, na swoich stoiskach.

Nowość
MEATing 2020!

Podczas wieczornej Gali – Podsumowanie konkursu
To mi smakuje! Eksperci rekomendują.

Podczas wieczornej Gali podsumowującej Kongres MEATing 2020 odbędzie się wręczenie nagród dla zwycięzców konkursu To mi smakuje! Eksperci rekomendują. Jest to ogólnopolski konkurs dla zakładów mięsnych, mający na celu promocję najlepszych produktów wędliniarskich, organizowany przez naszą redakcję.