Poza tym…

Aby jeszcze bardziej zintensyfikować korzyści z udziału w Kongresie – zaplanowaliśmy, poza ciekawymi, merytorycznymi wykładami, interesujące wydarzenia towarzyszące.

Będą to:

DEBATA – Quo vadis branżo mięsna? Zmiany na rynku – szanse czy zagrożenia?

W czasie godzinnej debaty zaproszeni Goście – przedstawiciele firm i organizacji związanych z szeroko pojętą branżą przetwórstwa mięsa (produkcja, usługi, handel), poruszą szereg zagadnień dotyczących obecnej oraz przyszłej sytuacji w naszej branży. Debatę zakończy sesja pytań „z sali”, na które odpowiedzą uczestnicy Debaty.

TARGI – dostawców produktów i usług dla branży mięsnej.

Partnerzy Kongresu będą mieli możliwość zaprezentowania oferty oraz przeprowadzenia rozmów z klientami, na swoich stoiskach.

Nowości
MEATing 2020!

SPEED BUSINESS MEATING

SPEED BUSINESS MEATING jest świetną okazją do networkingu. W czasie dwóch jednogodzinnych spotkań przeprowadzonych zostanie łącznie 6 sesji. Dzięki temu każdy z uczestników będzie miał możliwość nawiązania aż około 50 bezpośrednich kontaktów biznesowych!

Zasady Speed Business MEATing:
– Uczestnicy zostają podzieleni na grupy 8-10 osobowe.
– Podczas każdej sesji każdy z uczestników ma 2 minuty na przedstawienie swojej oferty innym członkom grupy.
– Następnie każdy uczestnik przechodzi do następnego stołu, gdzie ma możliwość poznania kolejnych osób, przedstawienia swojej oferty i nawiązania nowych kontaktów biznesowych.

Podsumowanie konkursu
To mi smakuje! Eksperci rekomendują.

Podczas wieczornej Gali podsumowującej Kongres MEATing 2020 odbędzie się wręczenie nagród dla zwycięzców konkursu To mi smakuje! Eksperci rekomendują. Jest to ogólnopolski konkurs dla zakładów mięsnych, mający na celu promocję najlepszych produktów wędliniarskich, organizowany przez naszą redakcję.

Podsumowanie konkursu
Studencki Orzeł Technologii i Jakości Żywności

Podczas wieczornej Gali podsumowującej Kongres MEATing 2020 odbędzie się również wręczenie nagród dla zwycięzców konkursu o tytuł Studenckiego Orła Technologii i Jakości Żywności. Jest to ogólnopolski konkurs dla studentów kierunków związanych z technologią żywności oraz żywieniem człowieka, organizowany przez naszą redakcję.

<- Zgłoś swój udział w Kongresie