Jerzy Janota
Ekspert w zakresie optymalizacji kosztów produkcji; Industry 4.0
Jerzy Janota
Ekspert w zakresie optymalizacji kosztów produkcji; Industry 4.0

Inżynier z wieloletnim doświadczeniem w przemyśle.

Specjalista w zakresie zastosowań analizatorów NIR-Online do kontroli i optymalizacji procesów produkcji.

2025-06-04

21. Bezpieczna żywność zaczyna się od kontroli – jakość mięsa w procesie produkcyjnym.
21. Bezpieczna żywność zaczyna się od kontroli – jakość mięsa w procesie produkcyjnym.
  • 14:00 - 14:15
  • 15 min
  • SALA ZEUS - parter MCC (MEATing Technologia/R&D/Jakość)
Zapraszamy do pobrania aplikacji mobilnej
  • Pobierz na Google Play
  • Pobierz na AppStore
Jeśli chcesz, możemy wysyłać Ci powiadomienia o nowościach na stronie. Wystarczy wyrazić zgodę na otrzymywanie powiadomień.