Katarzyna Krążyńska-Winnicka
Regional Product Manager TÜV Rheinland Sp. z o.o.
Katarzyna Krążyńska-Winnicka
Regional Product Manager TÜV Rheinland Sp. z o.o.

Absolwentka Politechniki Łódzkiej, Wydziału Biotechnologii i Nauki o Żywności, z prawie 20- letnim doświadczeniem w branży spożywczej.

Przez 13 lat karierę zawodową rozwijała pełniąc funkcję Pełnomocnika ds. Zintegrowanego Systemu Zarządzania Jakością w przetwórstwie jajczarskim a następnie zbóż ekspandowanych, przygotowując do certyfikacji standardów takich jak BRCGS, IFS, ISO 2200, BIO, specjalnych wymagań klientów np. certyfikacja Kosher, Hallal, Gluten Free, Bio Sigel, V-label, SMETA, wymagań produkcji dla McDonalds i sieci handlowych.

Od ponad 6 lat jest czynnym audytorem BRCGS Food, IFS Food-Logistics-Broker, ISO 22000, ISO 9001 i standardów sieci handlowych, w ciągu których przez 5 lat jako Kierownik Jednostki Certyfikującej Wyroby TUV NORD Polska.

W TUV Rheinland pełni rolę Regional Product Manager wspierającego rozwój kierunków certyfikacji z obszaru Bezpieczeństwa Żywności w Polsce i Europie, utrzymując uprawnienia Audytorskie, Decyzji Certyfikacyjnej, dzieląc się wiedzą jako Trener.

2025-06-04

Walidacja i weryfikacja procesów produkcyjnych jako kluczowy element zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności – metody, wyzwania i najlepsze praktyki.
Walidacja i weryfikacja procesów produkcyjnych jako kluczowy element zarządzania jakością i bezpieczeństwem zdrowotnym żywności – metody, wyzwania i najlepsze praktyki.
  • 12:45 - 13:00
  • 15 min
  • SALA ZEUS - parter MCC (MEATing Technologia/R&D/Jakość)
Zapraszamy do pobrania aplikacji mobilnej
  • Pobierz na Google Play
  • Pobierz na AppStore
Jeśli chcesz, możemy wysyłać Ci powiadomienia o nowościach na stronie. Wystarczy wyrazić zgodę na otrzymywanie powiadomień.