Magdalena Gajda-Rączka
Product Manager LPP Equipment Sp. z o.o.
Magdalena Gajda-Rączka
Product Manager LPP Equipment Sp. z o.o.

Absolwentka Wojskowej Akademii Technicznej w Warszawie.

Specjalistka w zakresie technik analitycznych wykorzystywanych w przemyśle spożywczym i paszowym.

W swojej pracy koncentruje się na metodach oznaczania białka, tłuszczu i wilgotności, wykorzystując zarówno klasyczne rozwiązania, jak Kjeldahl i Soxhlet, jak i nowoczesne techniki, takie jak spektroskopia w bliskiej podczerwieni (NIR).

2025-06-04

21. Bezpieczna żywność zaczyna się od kontroli – jakość mięsa w procesie produkcyjnym.
21. Bezpieczna żywność zaczyna się od kontroli – jakość mięsa w procesie produkcyjnym.
  • 14:00 - 14:15
  • 15 min
  • SALA ZEUS - parter MCC (MEATing Technologia/R&D/Jakość)
Zapraszamy do pobrania aplikacji mobilnej
  • Pobierz na Google Play
  • Pobierz na AppStore
Jeśli chcesz, możemy wysyłać Ci powiadomienia o nowościach na stronie. Wystarczy wyrazić zgodę na otrzymywanie powiadomień.