Marcin Pacholak
Prezes Zarządu Silesian Flour Sp. z o.o.
Marcin Pacholak
Prezes Zarządu Silesian Flour Sp. z o.o.

Absolwent Harvard Business School w Bostonie.

Współwłaściciel i zarządzający spółkami z Grupy SILESIAN. W skład grupy wchodzą Silesian Farm, Silesian Grain oraz Silesian Flour, które to specjalizują się w obsłudze rolnictwa, młynarstwie oraz surowcach specjalistycznych dla branży mięsnej. 

Posiada 15 lat doświadczenia w branży produkcji rolno-spożywczej, budowaniu wydajnych zespołów i zarządzaniu. 

W swojej pracy kładzie nacisk na autentyczność, ciekawość do ludzi i świata, a także tzw. "student mindset".

Jego ulubione obszary zainteresowania to obecnie: strategia w dobie AI, lean management oraz procesy negocjacyjne. 

2025-06-04

22. Przewaga funkcjonalnych mąk FHT nad mąkami surowymi oraz ich zastosowanie w przemyśle mięsnym.
22. Przewaga funkcjonalnych mąk FHT nad mąkami surowymi oraz ich zastosowanie w przemyśle mięsnym.
  • 14:15 - 14:30
  • 15 min
  • SALA ZEUS - parter MCC (MEATing Technologia/R&D/Jakość)
Zapraszamy do pobrania aplikacji mobilnej
  • Pobierz na Google Play
  • Pobierz na AppStore
Jeśli chcesz, możemy wysyłać Ci powiadomienia o nowościach na stronie. Wystarczy wyrazić zgodę na otrzymywanie powiadomień.