Ekspertka i naukowczyni w dziedzinie prawa żywnościowego, wyróżniająca się nieposkromioną ciekawością i pasją do życia. Szczęśliwa i dumna z bycia częścią „rodziny aromatów”.
Wykształcenie:
Chemia Żywności, Politechnika w Dreźnie, Niemcy
Doświadczenie zawodowe:
Obecne stanowisko:
Dyrektor ds. Strategicznych Regulacji w Symrise (od 9 lat)
Zyskaj przewagę na rynku dzięki ekspertom od aromatów dymu wędzarniczego i naszym smacznym rozwiązaniom produktowym.
Poznaj rozwiązania smakowe, które spełniają wymogi regulacyjne i rynkowe.
Odkryj i spróbuj propozycje smakowe, odpowiadające na aktualne trendy i oczekiwania konsumentów.
W czasie warsztatów:
* Rozwiewamy wątpliwości wokół dymu
Część 1 - Zmiany w przepisach prawnych i ich wpływ na przemysł mięsny
Prezentacja specjalistyczna odbędzie się pierwszego dnia Kongresu, zgodnie z agendą. Na scenie swoją wiedzą podzieli się Melanie Behringer, ekspertka i naukowczyni z ponad 20 letnim doświadczeniem w branży aromatów w dziedzinie prawa żywnościowego.
Zyskaj przewagę na rynku dzięki ekspertom od aromatów dymu wędzarniczego i naszym smacznym rozwiązaniom produktowym.
Poznaj rozwiązania smakowe, które spełniają wymogi regulacyjne i rynkowe.
Odkryj i spróbuj propozycje smakowe, odpowiadające na aktualne trendy i oczekiwania konsumentów.
W czasie warsztatów:
* Rozwiewamy wątpliwości wokół dymu
Część 1 - Zmiany w przepisach prawnych i ich wpływ na przemysł mięsny
Prezentacja specjalistyczna odbędzie się pierwszego dnia Kongresu, zgodnie z agendą. Na scenie swoją wiedzą podzieli się Melanie Behringer, ekspertka i naukowczyni z ponad 20 letnim doświadczeniem w branży aromatów w dziedzinie prawa żywnościowego.