Radosław Wiliński
CEO / Founder / Prezes zarządu HUB FOOD DEVELOPMENT Sp. z o.o.
Radosław Wiliński
CEO / Founder / Prezes zarządu HUB FOOD DEVELOPMENT Sp. z o.o.

Jestem założycielem firmy HUB FOOD DEVELOPMENT, technologiem żywności oraz pasjonatem nowych technologii przetwórstwa żywności.

Zajmuję się rozwiązywaniem wyzwań technologicznych, jakościowych, kosztowych z wykorzystaniem technik analizy procesów produkcyjnych.

Doświadczenie zawodowe i życiowe zdobywałem w największych korporacjach, średnich i małych firmach.

Teraz jest czas aby dzielić się zdobytą wiedzą i doświadczeniem i tworzyć co raz to bardziej doskonałe produkty.

2025-06-04

Brainstorm Room - Optymalizacja terminu przydatności produktu do spożycia. (pierwsza grupa)
Brainstorm Room - Optymalizacja terminu przydatności produktu do spożycia. (pierwsza grupa)
  • 09:00 - 09:45
  • 45 min
  • SALA KORYNT (1. piętro MCC)


Tematyka / Plan spotkania:

1. Prezentacja technik rozwiązywania problemów: rybia ość, mapowanie procesów (15 min).
2. Podział na 2 grupy robocze i wybór produktu wskazane przez uczestników (5 minut).
3. Praca warsztatowa (30 minut).
4. Omówienie, wnioski, podsumowanie (10 minut).

Dla kogo (jakie osoby / działy z zakładu przetwórczego powinny uczestniczyć)?:

1. Technolodzy.
2. Pracownicy Działu Jakości.
3. Dyrektor / Kierownik produkcji.

Korzyści (dla uczestników) z uczestnictwa / jaki problem w firmie zostanie rozwiązany?:

1. Wydłużenie terminu przydatności wpływa na zwiększenie wielkości dziennych partii produkcyjnych, co bezpośrednio przekłada się na koszty wytwarzania produktu i eliminację strat produkcyjnych.
2. Poprzez zbudowanie większych stanów magazynowych zakład może uczestniczyć w akcjach promocyjnych sieci handlowych bez inwestowania w rozbudowę mocy produkcyjnych.
3. Możliwości rozwoju rynku sprzedaży na nowych rynkach exportowych.

Brainstorm Room - Optymalizacja terminu przydatności produktu do spożycia. (druga grupa)
Brainstorm Room - Optymalizacja terminu przydatności produktu do spożycia. (druga grupa)
  • 10:00 - 10:45
  • 45 min
  • SALA KORYNT (1. piętro MCC)

Tematyka / Plan spotkania:

1. Prezentacja technik rozwiązywania problemów: rybia ość, mapowanie procesów (15 min).
2. Podział na 2 grupy robocze i wybór produktu wskazane przez uczestników (5 minut).
3. Praca warsztatowa (30 minut).
4. Omówienie, wnioski, podsumowanie (10 minut).

Dla kogo (jakie osoby / działy z zakładu przetwórczego powinny uczestniczyć)?:

1. Technolodzy.
2. Pracownicy Działu Jakości.
3. Dyrektor / Kierownik produkcji.

Korzyści (dla uczestników) z uczestnictwa / jaki problem w firmie zostanie rozwiązany?:

1. Wydłużenie terminu przydatności wpływa na zwiększenie wielkości dziennych partii produkcyjnych, co bezpośrednio przekłada się na koszty wytwarzania produktu i eliminację strat produkcyjnych.
2. Poprzez zbudowanie większych stanów magazynowych zakład może uczestniczyć w akcjach promocyjnych sieci handlowych bez inwestowania w rozbudowę mocy produkcyjnych.
3. Możliwości rozwoju rynku sprzedaży na nowych rynkach exportowych.

Zapraszamy do pobrania aplikacji mobilnej
  • Pobierz na Google Play
  • Pobierz na AppStore
Jeśli chcesz, możemy wysyłać Ci powiadomienia o nowościach na stronie. Wystarczy wyrazić zgodę na otrzymywanie powiadomień.